Symbiont EMS Elektrische Spier Stimulatie Training

Bij de FeelGoodClub Arendonk worden de nieuwste ontwikkelingen en technologieën uiteraard gevolgd en er is nu een nieuw product op de markt dat een bijdrage kan leveren aan de training en het behalen van de doelen van onze klanten. Dit product noemt de Symbiont EMS Training.

 

WAT IS EMS

EMS-training (Elektro Musculaire Stimulatie) staat voor trainen met weerstand door middel van elektrische impulsen, die via een trainingspak (Symbiont Tec Suit) op de huid draadloos worden overgedragen. Ons eigen zenuwstelsel geleid​t ​deze zogenaamde ‘prikkel’ verder naar de grote spiergroepen, waardoor deze tot wel 50% meer geactiveerd zullen worden dan bij ​een ​reguliere krachttraining! De dieper gelegen spieren, ​die normaal niet snel door het eigen lichaam worden aangestuurd, worden met EMS-training dus wel makkelijk bereikt.​ Met behulp van ​een EMS-training kan het lichaam tot wel 150x meer spiersamentrekkingen produceren in vergelijking tot ​een reguliere krachttraining.

Bij iedere beweging worden de spieren, ​van nature​, op eigen kracht ingeschakeld. Dat wil zeggen, met je eigen energie, ​die wordt​ opgewekt vanuit je eigen verbrandingssystemen. EMS-training is dus geen​aansturing ​maar juist een stimulatie van de spieren.
Symbiont EMS Training bevordert:
– Stevige en sterke spieren
– Spiertoning en figuurverbetering
– Stabiele stofwisseling

EMS helpt bij:
-  Artrose klachten
– Rugklachten, zoals hernia en ischias
– Tegengaan van het verouderingsproces
– Tegengaan van gewrichtspijnen, fybromyalgie en reuma
– Incontinentie en bekkeninstabiliteit
– Gewichtscontrole en insulinegevoeligheid (diabetes t2)

Twee voorbeeldjes:
Een wandeling met het Symbiont pak is veel intensiever dan zonder dit pak. Daardoor kun je in kortere tijd effectiever trainen.
Als je squat daag je jouw lichaam uit door het gewicht van de bar steeds te verhogen. Met dit pak wordt een gewone squat zelfs zonder gewicht al zo intensief dat je jouw spieren met pak meer uitdaagt dan zonder pak met een bar met gewichten.
Ook klanten die BioCircuit training doen, nodigen we ook uit om eens te ervaren dat een ander soort training met het Symbiont pak een leuke afwisseling kan zijn en ook een mooie toevoeging kan zijn op de bestaande training. 
Een Symbiont training duurt 20 minuten en is uiteraard onder begeleiding van een coach. De coach kan ook de stimulering van de spieren op elk moment aansturen en aanpassen. 
De FeelGoodCoaches hebben het Symbiont pak zelf ook al getest en zijn zeer enthousiast. Binnenkort volgen er testdagen op de club waarbij onze leden het pak vrijblijvend een keertje kunnen ervaren.

Hygiëne is ook hier zeer belangrijk.
• Iedereen zijn eigen persoonlijke Symbiont tec suit, geen leenpakken.

Start met Symbiont EMS Training bij FeelGoodClub Arendonk!
Resultaat in slechts 20 minuten per training!

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar Symbiont EMS Elektrische Spier Stimulatie Training nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk