28 okt 2020

Let's move weeks!

We zijn weer terug met de let's move actie, helaas moesten we de actie eerder dit jaar verplaatsen. Maar we hebben een nieuwe opzet, deze keer is het 2 weken, dit zijn de weken van 9 tot 22 november. In die weken gaan we sporten en geld inzamelen voor een goed doel. Je kunt voor een paar euro dit doel steunen en zelf aan je gezondheid en weerstand werken. 

 

Hoe kun je meedoen?

Optie 1:  Gratis! Doneer Moves door te wandelen/ fietsen in je eigen omgeving of tijdens je training bij BoukeSport; iedere afgeronde training via MyWellness/sleutel/BioCircuit telt mee!

Optie 2:  €3 per georganiseerde activiteit. 

Optie 3:  €19 voor 30 dagen (november) onbeperkt sporten bij BoukeSport en deelname alle activiteiten!

 

Aan welke activiteiten kun je deelnemen?

We hebben door de weken heen verschillende activiteiten, die op basis van de op dat moment actieve maatregelen worden gedaan. De activiteien die we gaan doen zijn:

Fitness challenges; roei challenge, hill run challenge en de slede challenge. Deze vinden plaats in onze fitnesszaal.

Online challenge: Je krijgt elke dag een work-out via de MyWellness app die je thuis kunt uitvoeren. Je Krijgt ook een korte instructie van een van onze coaches.

Let's move wandeling: Een wandelingen in de buitenlucht, deze vinden plaats op dinsdag 10-11 en 17-11 om 9:00 en 19:00 en op zondag 15-11 om 9:15. De route van de dinsdag is anders als de route die we op zondag lopen.

Yellow day: Voor iedereen die op vrijdag 13-11 komt sporten met iets geels aan krijgt van ons een gratis kopje koffie/thee. 

Try-out day: Kom samen met een vriend of vriendin sporten op vrijdag 13-11 van 19:00-20:30 en maak kennis met onze lessen. We hebben een combinatie van 2 lessen voor jullie dit zijn de: Stages + Core en de Boxing Hiit + Pilates. Samen sporten is toch altijd leuker en gezelliger!

Mountainbike tocht: Ga samen met ons een uitdagende route fietsen door de bossen op zaterdag 14-11, Voor meer info of aanmelden mail naar ellen@boukesport.nl

Voor meer info of aanmelden kom langs of mail naar Balie@boukesport.nl. Zoals hierboven al vernoemd is de eigen bijdrage minimaal €3 per georganiseerde activiteit (voor niet leden). Boukesport zorgt voor een veilige sportomgeving en kan op basis van de maatregelen de activiteiten aanpassen!

 

Samen gaan we er een succes van maken en zoveel mogelijk geld inzamelen!

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Let's move weeks! vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk