27 feb 2023

Kom in actie voor steun De Wildeman Tik Elentrik concert voor mensen met een beperking!

In maart vindt de jaarlijkse campagne ‘Let’s Move for a better world’ plaats. Dit is een wereldwijde actie geëngageerd door Technogym in de strijd tegen obesitas. Naar verwachting leiden in 2030 1 biljoen mensen aan obesitas (zwaar overgewicht dat een gevaar vormt voor de gezondheid).

De FeelGoodClub Arendonk doet mee met deze campagne en moedigt haar leden en iedereen in Arendonk aan extra te bewegen in de weken van 14 tot 31 maart.

We gaan extra MOVES verzamelen voor een goed doel! Moves zijn bewegingen we maken binnen of buiten.

Daarom nodigen we u uit om deel te nemen! 

Download de Mywellness app en sta de locatie volging toe bij gebruik van de app en kies FeelGoodClub Arendonk en meld u aan voor de Challenge. (bij openen app op de eerste pagina ‘bijhouden van activiteiten buitenshuis’)


U kunt deelnemen aan al onze trainingen en activiteiten voor €20 als u geen lid bent van FeelGoodClub Arendonk. De MywellnessApp houdt de MOVES bij tijdens de training op de FeelGoodClub en buitenshuise activiteiten kunt u ook via de MyWellnessApp bijhouden. Op deze manier kunt u ook moves verzamelen als u de hond uitlaat, een fietstocht maakt of een tourtje gaat wandelen of lopen bijvoorbeeld. 

Daarnaast organiseert de FeelGoodClub Arendonk extra activiteiten ten tijde van de campagne. Daarbij kunt u denken aan extra groepstrainingen, een wandeltocht, leuke challenges enz. 

We koppelen deze campagne aan een goed doel in de gemeente Arendonk. D.w.z. dat we gelden op gaan halen om een doel te ondersteunen. Zoals bijvoorbeeld dat bedrijven hun al hun medewerkers voor een bedrag kunnen laten sporten tijdens de campagne en mensen die nog geen lid zijn van onze club kunnen dus voor €20 deelnemen.

FeelGoodClub Arendonk heeft gekozen voor De Wildeman Tik Elentrik concert voor mensen met een beperking te ondersteunen. Dat deze groep veel plezier kan beleven aan dit evenement en dat het betaalbaar kan blijven voor deze doelgroep. Het sociale aspect is een belangrijk onderdeel van een ‘FeelGood Leefstijl’, vandaar dat dit vooral voor deze doelgroep een mooi initiatief is.

Volg De Wildeman voor al hun concerten op:


Meldt u aan via de Mywellnessapp en nodig zoveel mogelijk mensen uit om in beweging te komen voor hun eigen gezondheid en om dit mooie doel te ondersteunen.

Heb je vragen laat het ons weten. bel of mail!

#Letsmoveforabetterworld2023 #FeelGoodClubs #FeelGood #Arendonkinbeweging

 

 

 

 

Lets Move For a Better World FeelGood Arendonk in beweging 

Meer informatie

Voor meer informatie over Kom in actie voor steun De Wildeman Tik Elentrik concert voor mensen met een beperking! vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk