10 nov 2022

Klant bevinding Levi

Ik ben al jaren lid van de feelgoodclub. De omschrijving "feel good club" vat de mogelijkheden wel kort samen, maar het is zoveel meer dan dat. Er is niet alleen enorm veel kennis en ervaring aanwezig, maar ook een prachtige en professionele infrastructuur. Daarnaast is er ook een echte visie aanwezig, en dat is misschien nog het belangrijkste als je op zoek bent naar een sportclub of fitness, of hoe we het tegenwoordig ook mogen noemen.

Doorheen de jaren heb ik voor meerdere zaken beroep gedaan op de expertise en profesionele begeleiding van het team. Ik werd er perfect begeleid voor het halen van mijn sportieve doelen, hoe groot of klein ze ook waren. Voor rugklachten of andere kwaaltjes die de show dreigden te stoppen, was er altijd wel een aangepast programma of eengepaste groepsessie.

Bij een nieuw doel was meteen een nieuw aangepast programma mogelijk. Naast fietsen en tennissen, neem ik wekelijks deel aan de TeamBeats. Een complete workout onder begeleiding in een kleine groep, die een enorme postieve impact heeft. De combinatie van kracht en cardio maken me minder blessuregevoelig, en ondertussen word ik fitter en sterker, geweldig toch?

Life is a game of numbers. De club is helemaal mee met de technologie van vandaag en kan jou helemaal opmeten alsof je een Olympisch atleet bent. Het kan gaan van een simpele meting over gewicht, spiermassa en vetmassa, tot het bepalen van de juiste hartslagzone's, of het bepalen van jouw FTP, wat is jouw VO2max, ... Alle technologie is aanwezig alsook de kennis om hier effectief iets mee te gaan doen.

Omdat ik gewoon ben om veel te bewegen, heb ik nog niet zoveel last van terugkerende of chronische lichaamsklachten, ook al wordt ik ook een dagje ouder. De laatste jaren heb ik dit helaas wel gezien in mijn kennissenkring en mijn vriendenkring. Ik heb meerdere mensen mogen doorverwijzen, die door het repetitieve karakter van hun job problematische klachten kregen. Als ik dan achteraf hoor dat zij geholpen waren, dan weet ik dat ik goed zit.

Je lekker in je vel voelen is veel waard, maar het hoeft niet veel te kosten.

 

 

FeelGood Resultaat Klantbevinding 

Meer informatie

Voor meer informatie over Klant bevinding Levi vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk