29 nov 2022

TeamBeats Tennis Fit

Beste leden van tennisclub De Lusthoven, Zoals velen van jullie wellicht weten, zit de Feelgoodclub Arendonk op de eerste verdiep bij jullie tennisclub. Met de wintermaanden in zicht willen we jullie graag een leuk aanbod doen om kennis te maken met onze club. 

Een van de trainingen die we aanbieden is teambeats, een ‘small group training’ waarin we met maximaal 8 personen werken aan conditie en kracht.  Voor de Tc Lusthoven leden willen we graag een sportspecifieke training aanbieden: fitness ter ondersteuning van jullie favoriete sport tennis.

Door oefeningen te doen die zorgen voor meer versteviging van de spieren en verhoging van het uithoudingsvermogen, word je beter in jouw sport! Je traint veelzijdiger dan wanneer je enkel tennist en tegelijkertijd kunnen we oefeningen bieden die er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw opslag beter wordt. Zie je dit zitten om eens te proberen? We bieden nu een proefpakket van 4 teambeats lessen aan voor 21,00 euro zonder verdere verplichtingen. Maar als je het leuk vindt om verder te gaan in de wintermaanden, dan is dat uiteraard mogelijk, TC Lusthoven leden hebben immers een vaste korting op on ze abonnementen. Een andere training die we aanbieden is een full body training op ons bio-circuit. Deze training duurt 35 minuten en kan een mooie aanvulling zijn op het tennissen of een vervanging van de tennis in de wintermaanden zodat je fit de winter door komt. Heb je vragen of wil je een gebruik maken van het proefpakket teambeats of heb je interesse in de bio circuit trainingen?  

Vul op deze pagina je gegevens in dan nemen we z.s.m. contact met je op of bel naar 0475/790174  (8.15-13 u en 17-21u doordeweeks en in het weekend van 9-12).

 

 

 

Teambeats Tennis Proefpakket 

Meer informatie

Voor meer informatie over TeamBeats Tennis Fit vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk