11 mei 2022

FeelGood Summer Week & Party

Plan het in je agenda, 13 t/m 18 juni de FeelGood Summer Week & Party. 

Deze Summer week voor FeelGoodClubs is deze keer op de FeelGoodClub locatie in Reusel. Kom gerust eens een kijkje nemen over de grens met de FeelGoodClub waar het allemaal mee begon. 

Een week met extra activiteiten in en buiten de club met als afsluiting een FeelGood Summer Party bij de club op zaterdagavond 18 juni. Met echte palmbomen en zomerse aankleding, hiphop optredens in een gezellige omgeving voor een gezellig avond om eens op een andere manier samen te komen.

FeelGoodClubs staat voor meer dan alleen sporten. Een gezonde leefstijl bestaat uit meerdere aspecten. Vaak ligt de focus alleen op sporten en voeding maar het dagelijks bewegen, minder stress, goede slaap, positieve mindset, een gezonde omgeving en sociale contacten onderhouden zijn zeker ook belangrijk. 

Ons motto is dan ook; 'Je goed voelen is zeker zo belangrijk dan top fit zijn'.

 

Deze week is zeker niet alleen voor leden maar voor iedereen die eens kennis wil maken met ons. Nodig je familie, vrienden en of buren gerust uit om eens met je mee te komen naar de club voor een training. Geef dit even door via je coach.


We hebben 2 tickets voor de Party. 

1e voor leden: €5,- incl. 3 consumpties & Bites    Koop hier je Ticket

2e voor niet-leden: €8,50 incl. sporten tussen 13 en 18 juni en 2 consumpties & Bites voor de party op 18 juni      Koop hier je Ticket

Extra consumpties zijn los verkrijgbaar voor €2,70 per stuk tijdens de FeelGood Summer Night Party. De Party zal door serVeer verzorgd worden, en de Bites komen van Xtra-Social

Extra activiteiten tijdens de FeelGood Summer Week op de Locatie in Reusel waar je aan kan deelnemen. Mail balie@boukesport.nl als je wilt deelnemen aan een activiteit.

Maandag RugFit Walk   10.00 uur
  DJ Night tijdens Groepslessen en Fitness  18.30 - 21.30 uur
Dinsdag Fietstocht 40 - 50 km    9u & 18.30 uur
  Outdoor Stretching   20.00 uur
Woensdag  Lezing Gezondheid Preventie   10.00 uur
  Biking Diner *  17.30 uur
Donderdag Outdoor Strtching  10.00 uur
  Workshop salade maken  20.00 uur
Vrijdag RugFit Walk  10.00 uur
  Boxing Fit Outdoor  19.00 uur
Zaterdag BootCamp Run/ Walk van FGC Arendonk naar FGC BoukeSport  8.30 uur
  FeelGood Summer Night Party  19.00 tot 24.00 uur

* Biking Diner: Een fietstocht naar verschillende restaurants. Voorgerecht bij BOJO's in Lage Mierde - Hoofdgerecht bij De Bijenkorf in Hooge Mierde - Nagerecht bij Fabor in Reusel en Kofie/ Thee na bij ons op de club.
Kosten €19 te betalen voor 11 juni. Deelname ticket af te halen bij ons op de club op 15 juni bij de start van het Biking Diner rondje.  Koop je ticket hier.

Dus doe gezellig mee met je vrienden, familie en of buren. Hopelijk zit het weer mee en gaan we samen een leuke week beleven.

Zijn er vragen kom dan gerust even langs of bel 0031497-644277 of mail balie@boukesport.nl.

Tot snel

 

FeelGood Summer week Party 

Meer informatie

Voor meer informatie over FeelGood Summer Week & Party vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk