×

Small Group Yoga

Small Group YOGA

Wat is de meerwaarde?

Op een positieve manier ten aller tijden jezelf ontwikkelen zowel op mentaal als fysiek vlak en hierbij is niemand uitgezonderd. Iedereen behaald resultaat op deze vlakken. Dit alles met een zeer ervaren instructrice die andere docenten opleidt. Al met al kwalitatief zeer hoogwaardige lessen waar je voor kiest bij FeelGood Yoga & Pilates.

Dit in een veilige omgeving door het beperkte aantal deelnemers. Hier hechten wij veel waarde aan in deze tijd.

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

Verder is er de mogelijkheid voor Hatha & Power yoga te volgen.

Yoga & Pilates tijden

Maandag  Pilates 19.00u
   Hatha Yoga 20.00u
     
Donderdag Yin Yoga 19.00u
  Pilates 20.00u
     
Zondag Pilates 9.00u
  Power Yoga 10.00u

 

Prijslijst FeelGood Yoga & Pilates

FeelGood Yoga Pilates abonnement te gebruiken in Arendonk en Reusel

5 beurtenkaart €86,90

10 beurtenkaart €149,90

1x per week basis abonnement 52 lessen €56,90 per maand (vaste klanten van BoukeSport kunnen een upgrade naar €49,90 per maand nemen voor beide locaties)

Onbeperkt advanced abonnement €86,90 per maand (vaste klanten van BoukeSport kunnen een upgrade naar €59,90 per maand nemen voor beide locaties)

* Leden van FeelGoodClub BoukeSport kunnen de 1e 3 maanden voor hun huidige tarief op beide locaties Yoga & Pilates volgen daarna gaat men €49,90 of €59,90 per maand betalen.

* Echter dienen leden van FeelGoodClub BoukeSport even een mailtje naar balie@boukesport.nl te doen, dat men ook in Arendonk gebruik wil maken van de lessen voor de huidige prijs zodat de administratie hen kan activeren om op beide locaties te reserveren.

Heeft men resultaat (voordeel) abonnement bij FeelGoodClub Arendonk(te bepalen na een afspraak op de club) dan kost yoga/Pilates €20 per maand extra. Dan heeft een all-inn abonnement voor FeelGoodClub BoukeSport en FeelGoodClub Arendonk. 

In Reusel gaan we een aparte Yoga & Pilates Studio ruimte maken voor meer exclusieve small group lessen met nieuwe materialen.

 

Meld je hier aan voor een GRATIS proefles!

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar Small Group Yoga nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClub Arendonk